Peter Speelt zoekt assistentie


Peter Speelt zoekt assistentie

Peter Speelt zoekt bereidwillige handen tijdens onze voorstelling op 3, 4 en 5 november. We hebben iemand nodig om aan de ingang ticketcontrole te doen en iemand om tijdens de voorstelling een aantal voorwerpen op het podium te verplaatsen.

Iedereen heeft een ticket (digitaal of op papier), maar we moeten iedereen nog een plaats geven. We doen dit aan de ingang, maar daarvoor hebben we iemand nodig die aan de toeschouwers het ticketje met hun plaats op geeft. Je zou hiervoor op 3, 4 en 5 november beschikbaar moeten zijn. We beginnen om 20:30 en de deuren gaan open vanaf 20:00. Jouw shift loopt van 19:30 tot 20:30. We voorzien alle nodige instructies en je krijgt niet alleen drank en versnaperingen, maar je kan ook gratis naar de voorstelling.

Ben je eerder een podiumbeest, dan is onze rol als bevallige assistent(e) van Peter misschien iets voor jou. Tijdens de voorstelling moeten een aantal voorwerpen verplaatst worden. Je krijgt een script met de regie-aanwijzingen opdat je weet wat je wanneer moet verplaatsen. Je kan alles eens oefenen tijdens onze generale repetitie op 2 november. Je zou dus moeten vrij zijn op 2 november en op alle dagen van de voorstelling (3, 4 en 5 november), telkens vanaf 20:00 (voorstelling begint om 20:00 en eindigt om 22:30). Je krijgt drank en versnaperingen uiteraard.

Lijkt één van onze jobkes iets voor jou? Contacteer ons op [email protected].