Morgen Wordt Het Beter

In Morgen wordt het beter kijkt Peter Detavernier op geheel eigen wijze terug naar het voorbije 2019. Gele hesjes en De Wever bepalen het nieuws. Kerken lopen leeg, kathedralen branden af. Verkiezingen alom, Brexit of toch Zwexit? Samson moet alleen verder. Heel veel groot nieuws maar evenveel plaatselijke akkefietjes.

Peter geeft zich bloot en blikt terug op zijn mooiste maar ook op zijn minst mooie momenten. Hij filtert en fileert het afgelopen jaar en denkt er vooral het zijne van. Het ene moment de nar aan het hof, dan weer de hond in het kegelspel.

‘Morgen wordt het beter’: een avond verteltheater pur sang. Er zal gelachen worden, maar soms is de nar de trieste Pierrot, de lach maskeert het verdriet.

Het journaal en het nieuws kleuren onze dagen… meestal grijs. De hoogste tijd om onze dagen echt te kleuren. Verhalenverteller Detavernier houdt ons land een spiegel voor en wil het met zijn publiek op een akkoord gooien. Mag het allemaal een beetje positiever? In deze achtste zaalshow van Detavernier staat het voorbije jaar centraal, maar humor bovenaan de ‘bucketlist’.

Afspraak in november voor het eerste jaaroverzicht van 2019.

Op 31 oktober, 1 en 2 november om 20u30 in CC De Feniks in Wingene. Tickets kosten € 12 en kunnen besteld worden via tickets.peterspeelt.be.